Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

Fuld kontrol af adgangen med væglæsere

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

Væglæsere fra SALTO

Væglæsere fra SALTO Systems benyttes ved indgange og områder, hvor det ikke er muligt at anvende offline elektroniske låse – dette kunne være f.eks. ved elevatorer eller elektroniske adgangspartier.

SALTO’s væglæsere tilbydes i flere forskellige formater, som gør det nemt at vælge den rette type til det specifikke behov. Uanset om du har brug for en standard væglæser eller en mere avanceret version, så kan vi levere en pålidelig løsning.

Moderne æstetisk med optisk LED-signalering

Skjulte monteringsskruer for større sikkerhed

Specialdesignet til at passe standard ”samledåser”, der gør installation nemmere og hurtigere

Mest populære væglæsere

SALTO Systems har produceret adskillige væglæsere – vi vil fremhæve de mest populære.

Design XS væglæsere

Væglæserne fra Design XS-serien kommer i tre forskellige modeller: Den klassiske europæiske væglæser, væglæser med kodetastatur og en væglæser i smalprofil.

Når du får installeret en SALTO design XS væglæser, vil du samtidig modtage enten adgangsbrikker, adgangskort eller adgangsarmbånd, som du, dine ansatte eller kunder fremover skal bruge til at verificere adgangen.

Det er med til at øge sikkerhedsniveauet i bygningen og gør det derudover nemt for dig at administrere jeres adgangskontrol.

Med adgangsenheder kan du nemlig let administrere, hvilke adgangskort der giver adgang til hvilke rum og blive informeret om, hvis uautoriserede personer forsøger indtrængen.

Integration med andre sikringssystemer

Væglæsere kan integreres med andre sikkerhedssystemer, såsom kameraovervågning og tyverialarm. Dette gør det nemt for dig at overvåge og sikre din virksomhed på endnu en mere effektiv måde.

Mere brugervenligt for alle parter

Væglæsere er en brugervenlig måde at styre adgangen i virksomheden. Slip for problemer med tabte eller glemte nøgler. Der kan hurtigt tildeles, slettes eller ændres i adgangsenhederne, så hverken du, medarbejdere eller kunder skal spilde udnødige ressoucer.

Kryptering og sikkerhed i fokus

Væglæsere tilbyder en høj grad af sikkerhed og kryptering, hvilket gør det svært for uautoriserede personer at kopiere eller manipulere med adgangsbrikker, adgangskort eller adgangsarmbånd. Dette sikrer, at kun autoriserede personer har adgang til de beskyttede områder.

Nemmere mulighed for skalering

Væglæsere kan nemt skaleres og tilpasses efter behov, hvilket gør dem ideelle til både små og store virksomheder. Du kan let tilføje flere væglæsere til forskellige områder eller rum i bygningen, når behovet opstår.

Derfor bør du vælge  væglæsere fra SALTO

Indhent uforpligtende tilbud

SALTO Space
BLUEnet Wireless

SALTO Space BLUEnet Wireless fungerer som et bindeled mellem jeres gateway og væglæsere fra SALTO.

Løsningen tillader en direkte opdatering af adgangsenhederne, der lægges på modulet. Det betyder, at brugere i realtid kan lægge deres f.eks. adgangskort på modulet for derefter at blive tildelt opdateret adgangskriterier.

Udover at sende nye oplysninger til brugerens adgangskort, sender den også al den nye information trådløst videre til resten af sikkerhedsnetværket.

Det er altså med til at effektivisere arbejdsgange og mindske sikkerhedsrisici forbundet med administrativ håndtering af adgangsenhederne.

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Få priser på elektroniske låse

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste SALTO løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter