Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

Elektroniske låse gør hverdagen nøglefri

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

Smarte dørlåse

SALTO er bredt anerkendt som verdens førende producent af intelligente, innovative og brugervenlige elektroniske låse.

Elektroniske dørlåse fra SALTO sætter en høj standard i branchen, da SALTO’s elektroniske låse er nemme at vedligeholde og derfor et økonomisk fordelagtigt valg.

Med SALTO’s dørlåse kan du låse døre op ved hjælp af smarte adgangsmedier eller mobil app. De elektroniske låse er også kompatible med langt de fleste standarddøre og låsekasser. Med elektroniske dørlåse fra SALTO øger du sikkerheden, uden at skulle investere i større infrastrukturelle ændringer eller lange kabelføringer.

Nem installation og lav vedligeholdelse

Bygget til at fugere på alle typer døre

Problemfri integration og super brugervenligt

Populære elektroniske dørlåse

SALTO Systems har produceret adskillige forskellige elektroniske låse modeller, men vi vil fremhæve de mest populære. SALTO’s elektroniske dørlåse benyttes både i alt fra hospitaler og kontorfællesskaber til universiteter, virksomheder og private boliger, fordi det kort og godt ér den ideelle sikringsløsning til enhver dør.

XS4 Original

XS4 Original er mere end blot en produktserie – det er et universelt kompatibelt låsesystem, der via ‘SALTO Virtual Network’ gør det muligt at skabe trådløst og online adgangskontrol i realtid.

XS4 elektroniske dørlåse er en serie af langskilte, der er nemme at installere og har et moderne design, der er bygget omkring den nyeste teknologi, hvilket gør konceptet med “Smart Living” nemmere end nogensinde.

Med XS4 Original kan du nemt erstatte gamle dørbeslag med en moderne, elektronisk lås, der kan tilpasses til at opfylde stort set alle tekniske og funktionelle behov.

De elektroniske låse fra XS4 Original-serien er tilkoblet SALTO’s eget brugervenlige software, der gør det let at ændre adgangstilladelser og overvåge dine låse fra én og samme platform – uanset hvor du befinder dig.

Opnå et højere sikkerhedsniveau

Ved at benytte elektroniske dørlåse i stedet for traditionelle mekaniske låse med gammeldags metal nøgler, vil du kunne opnå en bedre sikring i hele bygningen, da det vil kræve enten en personlig adgangskode, fingeraftryk eller en anden form for elektronisk godkendelse for at låse døren op.

Bedre fleksibilitet for alle ansatte

Med elektroniske dørlåse vil det være muligt at tildele forskellige adgangsniveauer og tidsbegrænsninger til bestemte personer.
Dette er en effektiv måde at kontrollere adgangen i bygningen på og modtage notifikationer om aktivitet i realtid.

Avanceret kryptering i fokus

For SALTO er det vigtigt, at deres elektroniske dørlåse har avanceret kryptering, så der altid opleves en høj grad af sikkerhed og beskyttelse mod hacking eller uautoriseret adgang.

Avanceret kryptering sikrer at adgangskoder og andre data, der udveksles mellem dørlåsen og brugeren, er beskyttet mod aflytning eller manipulation.

Hurtig sletning, oprettelse eller ændring i adgangsbrikker

En af de største fordele og hele fundamentet ved elektroniske dørlåse er, at du meget hurtigt selv kan oprette, slette og ændre adgangsbrikkerne.

Dette sparer dig tid og penge i forhold til at skulle kopiere fysiske nøgler eller udskifte låsekasser, når adgang skal tildeles eller trækkes tilbage.

Fordele ved SALTO dørlåseIndhent uforpligtende tilbud

SALTO One

Den nyere elektroniske dørlås XS4 One er en videreudvikling af XS4 Original, hvor designet er kommet endnu mere i fokus.

Det er gjort ved at indbygge en læser, der findes i to forskellige farver, som giver et optisk signal med LED-lys, der indikerer adgangsgodkendelsen.

XS4 One elektroniske låse fås med syv forskellige overflader, så du kan finde en udgave til enhver indretning og designstil.

XS4 One har bag det elegante design, diskrete størrelse og rene æstetik også flere sikkerhedsfunktioner, der overgår den allerede høje branchestandard. Som det er fælles for alle elektroniske dørlåse fra SALTO, er XS4 One enkelt at installere, let at overvåge og nemt at betjene.

Jesper har monteret over 10.000 SALTO enheder

”Jeg tror ikke, at der findes en montør i Danmark, der har monteret flere SALTO-enheder end mig. Og jeg bliver aldrig træt af det, for selvom det bliver til mange hundrede låsesystemer om året, møder jeg heldigvis kun tilfredse kunder.”

- Udtaler Jesper Jørgensen, Montør hos SALTOPartner.dk

SALTO Mini

XS4-serien er ligeledes blevet udvidet med modellen XS4 Mini. Den er specielt designet til at passe til skandinaviske, smalprofil døre og er fuldt kompatibel med standard låsekasser og cylindre.

Det simple og elegante design på XS4 Mini kan tilpasses dine ønsker for design og æstetik, da farven på læseren kan være enten sort eller hvid, mens håndtaget fås i tre forskellige farver.

XS4 Mini har ligeledes det optiske signal, der viser, hvorvidt du er tildelt adgang til den givende dørlås. XS4 Mini baserer sig på den samme avancerede og nøglefrie teknologi, som resten af produktserien er kendt for.

XS4 Mini-modellen giver også mulighed for at have forskellige adgangsniveauer og tidsbegrænsninger for forskellige brugere, hvilket giver større fleksibilitet og kontrol over adgangen.

Kristian rådgiver dig

Vi har hjulpet kunder i hele Danmark med SALTO løsninger i over 20 år. Lad os rådgive dig til bedste løsning - få uforpligtende opkald.

AElement Fusion

Ælement Fusion elektroniske låse fra SALTO er et fremtidssikret valg, der kombinerer stilfuldt, slankt og organisk design med høj sikkerhed og brugervenlighed.

Med en interaktiv ring som optisk signal, der angiver adgangsgodkendelse, er Ælement Fusion serien perfekt til f.eks. hotelindustrien, som ønsker minimalistisk design og en let overvågning gennem en simpel cloudbaseret platform.

Hvad der gør Ælement Fusion til en helt unik innovation er, at alle elektroniske komponenter er bygget ind i selve døren, hvilket fjerner behovet for synlige “hardware” på døren og giver praktisk talt usynlig sikkerhed.

Det er det perfekte valg for dig, der ønsker at holde et kompromisløst og højt sikkerhedsniveau, men som ikke vil gå på kompromis med æstetik og en stilfuld fremtoning.

FAQ om elektroniske låse

Låser en elektronisk lås automatik?

En elektronisk lås kan have automatisk låsning, men det afhænger af den specifikke model og konfiguration. Hvis du vælger at slå låsefunktionen til, behøver du i hvert fald ikke bekymre dig om at huske at låse hoveddøren efter dig, når du er den sidste, der forlader boligen eller kontoret.

Skal elektroniske låse altid have Wifi forbindelse?

Nej, elektroniske låse behøver ikke altid en Wi-Fi-forbindelse. SALTO tilbyder modeller med andre trådløse teknologier som Bluetooth eller RFID, hvilket stadig kan styres og overvåges fra mobil app eller pc.

Derudover findes der også elektroniske låse i offline versioner, der kan betjenes manuelt eller via en nøglekode.

Kan elektroniske låse også anvendes udendørs?

Ja, udvalgte SALTO modeller er også beregnet til udendørs brug. De anvendte materialer er godt gennemtestet og alle dele er meget vandtætte og kan modstå det ofte kolde danske vejr.

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Få priser på elektroniske låse

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste SALTO løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter