Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

Nøglebrikker giver dig hurtigt adgang 

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

En nøglefri fremtid

Adgangsmedier, såsom adgangsbrikker eller adgangskort, er et central element i et moderne adgangskontrolsystem.

Enhederne fungerer som digitale nøgler, der læses af væglæseren eller den elektroniske lås, hvorefter der gives adgang til det ønsket rum eller område, hvis brugeren er autoriserede til dette.

Overordnet set højner adgangsmedier både fleksibiliteten og øger sikkerheden i virksomheden, for medarbejderne og gæster.

En af de særlige træk ved SALTO’s adgangskort er, at de også kan fås i genanvendelige materialer såsom papir og bambus. Dette gør dem til en mere miljøvenlig løsning end traditionelle plastikbrikker.

 

Mulighed for at tildele forskellige adgangsniveauer

Nem og hurtig adgang til bestemte områder

Reducerer risiko for mistet eller tabte nøgler

Skalerbarhed til forskellige behov og virksomheder

Nem administration af adgangsrettigheder

Integreres nemt med andre sikkerhedssystemer

Et højt sikkerhedsniveau i attraktive designs

Oplagt til kommercielle & industrielle applikationer

Omkostningseffektive, bekvemme, genanvendelige og kontaktløse

Bygget på den nyeste teknologi

Adgangsmedier fra SALTO tager alle udgangspunkt i den teknologiske platform, SALTO Space. SALTO Space er et webbaseret software og administrationssystem, der gør det nemt og fleksibelt at overvåge adgangskontrolen i virksomheden. Med SALTO Space kan du med andre ord administrere og sikre adgangskontrolsystemet for alle dine faciliteter – direkte fra skrivebordet eller via mobilen.

Derudover er alle adgangsmedier fra SALTO baseret på RFID-teknologi. Dette betyder ‘Radio Frekvens Identifikation’ og er basalt set den teknologi, der gør, at en læser og en adgangsbrik kan kommunikere med hinanden. RFID-teknologi er anerkendt for en høj grad af kryptering.

Det er også den teknologi, der sikrer, at hver enkelt brik er individuel og altså kun kan identificere de objekter (f.eks. døre eller kasseapparater), de er kodet til at kunne. Fordi teknologien er knyttet til selve adgangsbrikken, og alle informationer derfor findes i denne, behøver man aldrig udskifte eller omkode selve låsen.

3 typer adgangsmedier

Der findes 3 produktkategorier inden for SALTO adgangsmedier: nøglekort, nøglebrikker og armbånd. Her kan du læse om de enkelte produkter, hvem de henvender sig til, og hvilke fordele de besidder.

SALTO Nøglekort

Nøglekort blev allerede introduceret i 1960’erne og var derfor det første adgangsmedie, der blev brugt i forbindelse med adgangskontrol.

Nøglekort er stadig et populært valg i dag, med en høj grad af sikkerhed, da SALTO’s nøglekort er baseret på RFID-teknologi. Størrelse og tykkelse er det samme som et standard kreditkort, hvilket er let at opbevare i en pung eller lomme.

Nøglekortene fra SALTO kommer som udgangspunkt med SALTO-design, men hvis du ønsker eget design (f.eks. logo eller slogan), kan dette produceres efter ønske.

Som tidligere nævnt tilbyder SALTO deres adgangskort i bæredygtige materialer som papir og bambus. Dette gør dem til en mere miljøvenlig løsning end traditionelle plastikbrikker, og det er en vigtig faktor for mange virksomheder der ønsker at mere bæredygtige muligheder.

Kristian rådgiver dig

Vi har hjulpet kunder i hele Danmark med SALTO løsninger i over 20 år. Lad os rådgive dig til bedste løsning - få uforpligtende opkald.

SALTO Nøglebrikker

De berøringsfrie RFID-brikker er et nyere og meget udbredt valg, når det kommer til alternativer til de traditionelle nøglekort.

I nyere boligbyggerier er det faktisk blevet standarden, at alle beboere har en nøglebrik til kontrol af adgang. Det er de, fordi nøglebrikker er enormt omkostningseffektive og bekvemme, og derudover egner de sig både til erhvervsmæssige og industrielle foretagender.

Den robuste og slidstærke indkapsling af selve brikken gør nøglebrikkerne hårdføre og brugbare i “hårde” miljøer, hvor nøglebrikken skal bruges mange gange hver dag. Nøglekort egner sig derimod bedre til mere normale arbejdsmiljøer, hvor nøglekortet bruges få gange dagligt.

Derudover har nøglebrikker også den fordel, at de typisk har en højere grad af sikkerhed og kryptering end nøglekort.

SALTO KS

Skalerbar cloudbaseret adgangskontrolløsning i realtid.

SALTO SPACE

Netværksbaseret og trådløst adgangskontrolplatform.

SALTO HOMELOK

Komplet 'all-in-one' cloudbaseret adgangskontrol til boligejendomme.

SALTO Nøglearmbånd

Berøringsfrie RFID-silikonearmbånd er det produkt fra SALTO, der bedst egner sig til virksomheder med høj trafik – silikonearmbåndene er nemlig komfortable, nemme at bære og altid lige ved hånden.

Det kan derfor bruges i alt fra sundhedssektoren til industrielle produktionsvirksomheder, hvor man har brug for slidstærke nøglearmbånd, der øger fleksibiliteten i en travl hverdag.

Nøglearmbånd kan også være mere sikre end nøglekort og nøglebrikker, da de meget sjældent bliver tabt eller glemt så let som andre adgangsmedier. Dette reducerer risikoen for uautoriseret adgang og sikrer, at adgangskontrollen er mere pålidelig og effektiv.

Nøglearmbåndene fra SALTO fås i flere forskellige farver, der også kan bruges til at skabe et skræddersyet farvesystem internt i jeres virksomhed.

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Få priser på SALTO nøglebrikker

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste SALTO løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter