Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

Lås døren mere sikkert med SALTO låsekasser

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

Låsekasser fra SALTO

SALTO Systems er markedsledende innovatører inden for adgangskontrol, og derfor har de naturligvis også udviklet låsekasser i den højest mulige kvalitet.

SALTO har udviklet et stort udvalg af specialdesignede låsekasser, der gør det muligt at installere elektroniske låse og cylindre fra SALTO uden at gå på kompromis med fundamentet: låsekassen.

Uanset om du derfor er på udkig efter ANSI låsekasser, EURO låsekasser eller skandinaviske standardlåse, så finder vi den mest optimale løsning til dig.

Udstyret med ekstra låsefalle for at forhindre uønsket indtrængen

Intelligente integrerede detektorer, der overvåger dørens status uden yderligere hardware

Kræver ingen ekstra boring og mulighed for anti-panikfunktion

Mest populære låsekasser

SALTO Systems tilbyder forskellige modeller af låsekasser, men vi har fremhævet de mest udbredte som anvendes på det danske marked; XS4 skandinavisk låsekasse og XS4 europæisk låsekasse.

XS4 skandinavisk låsekasse

SALTO Systems tilbyder et bredt udvalg af specialdesignede, skandinaviske låsekasser, som alle opfylder de krav og behov der findes i Skandinavien.

SALTO’s skandinaviske låsekasser er også kendt for deres innovative funktioner og muligheder. De kan integreres med andre SALTO-systemer, såsom adgangskontrol og online administration, hvilket gør dem til en allround-løsning til alle adgangskontrolbehov.

Derudover er låsekasserne designet med fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. De er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er både holdbare og bæredygtige, og de er designet til at reducere energiforbruget og CO2-udledningen.

XS4 europæisk låsekasse

XS4 europæisk låsekasse fra SALTO Systems er en af de mest populære låsekasser inden for adgangskontrol.

Anerkendt for sin høje kvalitet og avancerede teknologi, opfylder produktet naturligvis også alle de standarder og krav der findes i EU.

SALTO XS4 europæisk låsekassen er nem at installere og vedligeholde, og den kan tilpasses til forskellige typer døre og låsesystemer. Låsekassen er også designet til at være let at betjene og kan åbnes med en adgangsbrik eller en smartphone.

Derudover kan låsekassen overvåges og administreres online, hvilket giver administratorer fuld kontrol over adgangen til bygningen. Du kan derfor få detektorer i låsekassen til at vise, om døren er åben eller lukket – gennem SALTO’s wireless teknologi.

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Få priser på SALTO låsekasser

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste SALTO løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter