Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

SALTO KS: Cloud-baseret platform

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

Fordele ved SALTO KS

SALTO KS er en skalerbar og intelligent adgangskontrol, der passer bedst til små og mellemstore virksomheder.

Det er platforme som SALTO KS, der sikrer, at SALTO produkter altid kan holde sig et skridt foran og sætte tårnhøje standarder for den globale sikkerhedsbranche.

SALTO KS er en cloudbaseret løsning, hvilket betyder, at du kan administrere adgangskontrollen fra hvor som helst og når som helst. Andre fordele du opnår med KS: 

Slut med mekaniske nøgler, brug moderne nøglebrikker eller mobilen som adgangsenhed.

Opnå mere effektiv adgangsstyring ved nemt at administrere adgangsrettigheder, åbne døre og få live opdateret adgangslog.

Du kan integrere funktionerne fra SALTO KS i eksisterende apps eller bygge din helt egen adgangskontrolløsning med udgangspunkt i din forretnings behov.

Keys as a service

SALTO KS står for ”Keys as a Service” og findes i tre forskellige løsninger. Alle løsninger fra SALTO KS tager form som en app, hvor dine digitale nøgler og administrationsgange har hjemme. De tre forskellige løsninger gør det muligt for dig at vælge en standardløsning, en løsning med et brugerspecificeret interface og sidst en komplet skræddersyet løsning bygget til dit brand.

Nem installation

SALTO KS kræver ikke softwareinstallation. Det kommer i stedet som en klargjort ‘alt-i-en’ løsning, hvor du direkte fra din mobil, computer eller tablet kan styre adgange, blokere brugere, give midlertidige nøgler og generelt overvåge låsesystemets aktiviteter i din browser.

SALTO KS giver derved en helt ny betydning til brugervenlighed. Platformen har nemlig en realtidsfunktion og såkaldt fjernbetjeningsfunktion, der gør det muligt for dig altid at reagere på og overvåge sikkerheden i realtid – uanset, hvor du er.

Alt i alt giver SALTO KS en omfattende løsning til adgangskontrol, der er nem at bruge og administrere, samtidig med at den tilbyder en række avancerede funktioner og sikkerhedsforanstaltninger.

Brugervenlig cloudbaseret platform

Med SALTO KS kan du nemt administrere adgangskontrol fra en brugervenlig cloudbaseret platform. Du behøver derfor ikke have en dedikeret server for at bruge SALTO KS, da alt håndteres i skyen.

Skalerbar løsning der passer til enhver virksomhed

SALTO KS er en skalerbar løsning, der kan tilpasses til enhver virksomheds størrelse og behov. Du tilføjer eller fjerner nemt døre, brugere og faciliteter, og opgradere eller nedgradere dit abonnement, helt efter dine behov og krav.

Avanceret sikkerhed med den nyeste kryptering

SALTO KS bruger den nyeste teknologi og kryptering til at sikre adgangskontrolløsningen mod uautoriseret adgang. Platformen har avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder AES-kryptering og to-faktor-autentificering, der sikrer, at kun de autoriserede brugere får adgang til bygningerne og faciliteterne.

Overvågning af adgangsaktiviteter i realtid

Med SALTO KS kan du overvåge adgangsaktiviteter i realtid og få øjeblikkelig adgang til adgangskontrolløsningen fra en mobil enhed eller computer. Dette gør det muligt for dig at reagere øjeblikkeligt på sikkerhedsbehov og fjernbetjene døre og adgangskontrol. Du kan naturligvis også se logfiler over adgangsaktiviteter og eksportere dem for at opfylde sikkerheds- og revisionskrav.

Derfor bør du vælge SALTO KS

Indhent uforpligtende tilbud

Skræddersyet løsning

Alle funktioner fra SALTO KS kan købes som hyldevare SALTO KS app’en, der er simpel at installere og integrere i jeres nuværende arbejdsgange.

Derudover tilbydes ‘SALTO KS Custom’, så du kan få alle SALTO KS-funktionerne i en app, der leveres med dit eget brugerinterface. Det vil med andre ord sige, at du i stedet for af få SALTO KS brand og logo i stedet vil få dit eget logo, brand og URL-adresse. Derudover gør SALTO KS Custom det muligt at integrere Digital Key-funktionen i en app, du allerede har.

Hvis du derimod ønsker et helt unikt produkt med KS-funktionerne, skal du vælge ‘SALTO KS CORE’. Her gør SALTO brug af en skalerbar API, der benyttes til at skabe en helt ny adgangskontrolløsning til jeres virksomhed

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Indhent priser på SALTO KS

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter