Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

SALTO Neo: Ny elektronisk cylinder

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

Adgang uden nøgle med SALTO Neo

Den elektroniske låsecylinder Neo er specifikt designet til døre, hvor det ikke er umuligt eller på anden vis uhensigtsmæssigt at installere SALTOs standard elektroniske låse. Dette kunne være f.eks. serverskabe, porte, cykelskure eller skydedøre.

De elektroniske låsecylindre fra SALTO Neo er derfor tilgængelige i et omfattende udvalg af modeller, der sikrer, at du kan finde dit rette match uanset dørtype – samtidigt med at opnå flere fordele som:

Avanceret teknologi og kryptering for at sikre høj beskyttelse mod indbrud og uautoriseret adgang.

Er designet til at kræve minimal vedligeholdelse og kan holde i mange år under hårde vejrforhold.

Kan bruges med både SALTO KS app og SALTO SPACE platform.

Opgradering fra SALTO Geo

Neo er SALTOs videreudvikling af den elektroniske låsecylinder Geo. SALTO Geo blev et yderst populært produkt på det internationale marked, og det var derfor naturligt for SALTO at videreudvikle produktet og stadig holde innovationsniveauet højt – resultatet er SALTO Neo.

Nem installation

SALTO Neo er med nem installation og eftermontering klar til at erstatte din eksisterende låsecylinder på ingen tid. Neo låsecylindere er alle trådløse, fritstående og elektroniske, og installationen kræver derfor heller ikke hverken skruer eller boring.

Neo låsecylinder er som nævnt designet specifikt til at blive brugt på døre og overflader, hvor monteringen af en konventionel elektronisk lås ikke giver mening eller er mulig.

Den elektroniske Neo låsecylinder kan bruges sammen med smartphones, nøglekort eller nøglebrikker, hvilket mindsker administrationsarbejde og øger fleksibiliteten og bekvemmeligheden omkring adgangskontrollen i bygningen.

Kan benyttes på stort set alle typer indgange

SALTO Neo cylinderen kan installeres på et bredt udvalg af dørtyper, som f.eks. trædøre, glasdøre, metaldøre eller branddøre. Neo cylinderen kan samtidigt bruges både på indvendige og udvendige døre.

Tildel hurtigt rettigheder til udvalgte nøglebrikker

Med SALTO Neo cylinder kan du nemt administrere adgangsrettigheder ved at tildele brugerrettigheder og begrænse adgang efter behov. Dette kan gøres trådløst og uden brug af nøgler.

Alt registreres i adgangslog

SALTO Neo cylinder registrerer automatisk og gemmer en detaljeret adgangslog over hvornår, hvor og af hvem hver dør blev åbnet eller lukket. Dette giver administratorer en ekstra sikkerhedsforanstaltning og mulighed for at overvåge og identificere potentielle sikkerhedstrusler.

Integration med andre systemer

SALTO Neo cylinder kan integreres med andre systemer, såsom adgangskontrol til parkeringspladser og elevatorer, for at skabe en samlet sikkerhedsløsning til hele bygningen.

Lavt strømforbrug & miljøvenlig

SALTO Neo låsecylinder har et lavt strømforbrug og bruger kun batterier, når der er brug for det, hvilket giver en længere batterilevetid og reducerer behovet for hyppig batteriskift.

Neo cylinderen er samtidigt designet til at være miljøvenlig og kan genanvendes, når den er udtjent.

Fordele ved SALTO Neo


Indhent uforpligtende tilbud

Automatiske updates

SALTO Neo låsecylinderen er samtidigt netværksbaseret, batteridrevet og intelligent, hvilket betyder, at du altid har adgang til de seneste adgangsoplysninger fra dine brugere via SALTOs teknologiske platforme.

SALTO platformen bliver derfor dit nye administrationssystem, hvorfra du altid kan overvåge alle de sikkerhedsløsninger, du har integreret med SALTO Neo cylindere.

Neo låsecylinderen er designet med de nyeste teknologier til beskyttelse mod avancerede angreb. Den anvender branchens førende sikkerhedspraksis, der sikrer alle brugere en sikker og problemfri oplevelse, der er simpel at anvende.

Der kan nemt skaleres op og ned efter behov, hvilket gør SALTO Neo en god løsning til både små og store virksomheder.

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Indhent priser på SALTO Neo

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter