Kontakt os for rådgivning ➜

Indhent tilbud

Indhent uforpligtende tilbud

Kundecases med

SALTO løsninger

21

Års erfaring med SALTO

102

Eksperter i teamet

5

Butikker med SALTO produkter

Vi er stolte af vores kundecases

Vi er utroligt stolte af de udtalelser vi modtager fra vores kunder, og de giver os kun endnu større motivation til at fortsætte med udføre vores arbejde med SALTO løsninger i hele Danmark. Vi har her udvalgt nogle af de nyeste anmeldelser vi har fået.

Glostrup Kommune

Hos Glostrup Idrætsanlæg havde man fire forskellige nøglesystemer til administration af ind- og udgange. Cylindrene var slidte, udgifterne til nøgler tårnhøje, fejlalarmerne hyppige og fleksibiliteten for brugerne begrænset.

Det var derfor også tiltrængt og nærmest en drøm, der gik i opfyldelse, da man valgte at opgradere sikkerheden med SALTO adgangskontrol.

Når Michael Simonsen, Hal- & Stadionsinspektør i Glostrup, bliver spurgt om bevæggrundene for ændringerne, er han da heller ikke i tvivl.

 

”Vi havde rigtig mange nøgler i omløb. Og sådan nogle har det jo desværre med at forsvinde. I værste fald kunne det være systemnøgler, hvor en udskiftning af låsen efterfølgende var nødvendig” og tilføjer “SALTO giver en langt større fleksibilitet end tidligere. Netop fordi vi kan give meget præcise adgange alt efter behovet.”

– Udtaler Michael Simonsen

Bødstrup Gods

Fleksibilitet er et ord, der går igen, når de hos Bødstrup Gods bliver spurgt om, hvilke konkrete fremskridt de kan mærke, efter at SALTO elektroniske dørlåse og væglæsere er blevet installeret.

I dag har medarbejderne nemlig SALTO nøglebrikker fremfor traditionelle mekaniske nøgler. Det resulterer i, at der nu kan handles hurtigt, når der skal fordeles adgang til personalet.

Der har bestemt været en stor økonomisk besparelse at hente. Faktisk har de ikke fået produceret en eneste ny nøgle siden installeringen af SALTO adgangskontrol.

 

“En mistet nøgle, betød som oftest, at hele nøglesystemet skulle udskiftes. Og det var både tidskrævende og omkostningsfuldt. Derfor var løsningen med SALTO adgangskontrol et nemt valg.”

– Udtaler de hos Bødstrup Gods

SKEL.dk Landinspektører

Skel.dk kontaktede os, fordi de havde besluttet sig for at opgradere deres sikkerhedsløsninger. De havde indtil da benyttet sig af almindelige mekaniske nøgler og låse.

Udfordringen ved deres eksisterende løsning var, at de ansatte kunne tabe eller få stjålet nøglerne – og i sådanne tilfælde var virksomheden nødt til at skifte alle låsene. En både omstændig og dyr omgang.

Med en SALTO KS adgangskontrol løsning anvender man nemlig nøglebrikker i stedet for nøgler. En bortkommen brik betyder dog ikke, at systemet skal omkodes. Du deaktiverer blot adgangen til den pågældende brik fra mobilen, computeren – eller hvor du nu er online.

 

”Vi er meget glade for skiftet. SALTO KS er ikke bare mere fleksibelt, sikkerheden er også bedre. Og det betyder meget. På sigt vil vi også kunne udbygge systemet, hvis det bliver nødvendigt. Man er, paradoksalt nok, ikke så ’låst’.”

– Udtaler Lars Becker Strand fra Skel.dk

Responsum

Da SALTO KS (dengang Clay By Salto) kom på markedet og blev tilgængeligt for danske virksomheder i 2014, besluttede Responsum sig for afprøve det nye adgangskontrolsystem, som nogle af de første i Danmark. 

Hos Responsum har man altid været tilfredse med SALTO og kunne derfor heller ikke forestille sig en anden samarbejdspartner og producent.

Selv om man hos Responsum var tilfredse med den eksisterende adgangskontrol før SALTO KS, så savnede virksomheden nogle helt væsentlige funktioner.

“Med vores daværende låsesystem kunne du kun tilgå systemet fra én specifik server. Det er hverken praktisk eller fleksibelt. Med et webbaseret system, som SALTO KS, har du det hele i skyen og kan derfor tilgå det, hvor end du er i verdenen.”

– Udtaler Steen Løcke, Administrationschef hos Responsum

Jesper har monteret over 10.000 SALTO enheder

”Jeg tror ikke, at der findes en montør i Danmark, der har monteret flere SALTO-enheder end mig. Og jeg bliver aldrig træt af det, for selvom det bliver til mange hundrede låsesystemer om året, møder jeg heldigvis kun tilfredse kunder.”

- Udtaler Jesper Jørgensen, Montør hos SALTOPartner.dk

Kristian Bagger

Kristian Bagger

SALTO Ekspert & Projektleder

Martin Schrøder

Martin Schrøder

SALTO Ekspert

SALTOPartner.dk Teamet

SALTOPartner.dk Teamet

Vores eksperter står klar til at hjælpe

Få uforpligtende opkald

Lad vores eksperter rådgive dig til bedste SALTO løsning:

Uforpligtende tilbud

"*" indikerer påkrævede felter